scoala-postliceala-sanitara-hippocrate-focsaniInfiintata in anul 1990 si acreditata in baza: H.G.R. 521/ 12.V.1990: Ordinul Ministerul Sanatatii nr. 891/ 14.08.1990, avizul Ministerului Invatamantului nr. 24274/1990; prevederile Legii Invatamantului nr. 28/1978, Scoala Postliceala Sanitara Hippocrate, prin specializarile existente si de perspectiva, se adreseaza pregatirii postliceale a elevilor – in vederea unei optime incadrari a acestora in viata socio – profesionala.

Scoala Postliceala Sanitara Hippocrate este singura scoala sanitara de stat din judetul Vrancea si dispune la aceasta ora de un complex de resurse materiale si umane care asigura din toate punctele de vedere conditiile necesare unui nivel optim de instruire teoretica si aplicativa

Personalul didactic al Scolii este reprezentat de cadre didactice foarte bine definite din punct de vedere profesional, fapt reflectat de rezultatele foarte bune ale absolventilor Scolii.
Baza materiala, conforma cu normele europene si standardele nationale de specialitate, utilizata in salile de curs si laboratoare permite un grad optim de educatie teoretica si instruire practica,
Activitatea scolara se desfasoara in 2 schimburi, intre orele 8:00 – 20:00, de luni pana vineri inclusiv.
Activitatea aplicativa, stagiile de instruire practica, se desfasoara in conformitate cu legislatia si normativele in vigoare, in cadrul clinicilor, farmaciilor, S.M.U.R.D., laboratoarelor, unitati si institutii de profil.

Contactați-ne

We're not around right now. But you can send us an email and we'll get back to you, asap.

Nu se poate citi? Schimbați textul. captcha txt

Începeți să tastați și apăsați pe Enter pentru a căuta